2022-04-03 09:24:30• hírek • Szatmár.ro

A Madarak Napját és az Erdők Havát ünnepelték Sándorhomokon

A sándorhomoki PRO AMMOS Egyesület kezdeményezése, melyet az Élet Fája Környezetvédelmi és Humanitárius Egyesület szívélyesen felkarolt, boldog pillanatokat nyújtott a helyi óvoda és iskola közössége számára a Madarak Nemzetközi Napja és az Erdők Hava megünneplése alkalmából.  

Úgy az ovisok, mint a diákok, együtt, nagy lelkesedéssel munkálkodtak: a kisebbek fahulladékból készült madarakat festettek a, a nagyobbak madáretetőket készítettek, amit utólag kiszíneztek, illetve a denevérek életéről gyűjtöttek értékes információkat. Végül pedig teakeverékekből készült pogácsák létrehozását gyakorolták. De nem maradt el a pillepalack-préselés és a hársfacsemeték ültetése sem az iskola udvarán.

Szorgalmukért oklevélben részesült minden tanuló, ahogyan a felkészítő tanáraik, sőt egy kirándulás is vár rájuk majd a nyár folyamán.

Békéssy Erzsébet az Élet Fája Egyesület vezetője elmondta, jár a köszönet Kovács Mátyás lelkipásztornak a PRO AMMOS Egyesület elnökének, Márk Nagy Ágota környezet oktatónak, Vasvari Ioanának, a Seva Sana cég képviselőjének, Christian Danielának, a Reactiv Art Desing képviselőjének, a sándorhomoki óvoda és iskola vezetőségének és pedagógusainak, valamint nem utolsósorban az egyesület tagjainak az önkéntesség és a környezetvédelem iránt érzett felelősség tudatában végzett munkáért.













Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: